Over mij

mirjam-klein2

Ik ben Mirjam Hoogsteder-Beukenkamp, kindercoach, beelddenkcoach, mindsetcoach en moeder van 3 kinderen.

Zelf ben ik liefdevol, creatief, hooggevoelig, intuïtief en daadkrachtig.

De opleiding tot kindercoach heb ik met veel plezier en succesvol afgerond bij Sonnevelt opleidingen.

Mijn specialisatie is: Hooggevoeligheid bij kinderen.

Uit ervaring weet ik wat de uitdagingen kunnen zijn als je hooggevoelig bent. Inmiddels heb ik geleerd hoe ik mijn hooggevoeligheid in kan zetten als mijn unieke kwaliteit.

Ik vind het elke keer weer fantastisch om kinderen hierin te begeleiden en in 4 tot 6 sessies weer stralende kinderen te zien, die de handvatten hebben om met elke situatie om te kunnen gaan.

Omdat hooggevoeligheid mijn interesse heeft heb ik mij verder gespecialiseerd in het hooggevoelige kind. Hierin heb ik verschillende cursussen gevolgd zoals “de wijze ouder cursus”, het hoogsensitieve kind, innerlijke vrijheid en de cursus intuïtieve ontwikkeling. Ik heb veel praktijkervaringen op mogen doen om mijn expertise te vergroten.

Het is mijn passie en doel om met kinderen te werken en samen op zoek te gaan naar hun unieke zelf zodat ze stralend en vol zelfvertrouwen in het leven kunnen staan.

Ook ben ik een gecertificeerd coach van de training Ik leer anders’.

Met deze prachtige methode kan ik de lesstof visueel aanbieden waarin kinderen die in beelden denken direct gaan ervaren dat deze methode aansluit bij hun manier van denken.

Na vele trainingen gegeven te hebben, blijf ik het elke keer weer bijzonder vinden hoe snel kinderen deze methode oppakken, het zich eigen maken en gelijk kunnen inzetten op school. En dat slechts in 4 sessies, waardoor ze weer plezier in taal en rekenen krijgen!