MatriX Coaching

MatriXmethode - Binnen één gesprek gedoe tussen de oren oplossen

Liefdevol Coaching is een gecertificeerde MatriXCoach

Ik ben erg enthousiast over deze fantastische methode, die effectief, snel en uitermate goed werkt. De MatriXMethode kan ingezet worden bij kinderen, jongeren en volwassenen.

Met deze effectieve gesprekstechniek los je eenvoudig en snel emotionele blokkades, trauma’s en angsten op. De effecten hiervan zijn verbazend: geen slaapproblemen meer, een opgeruimd gevoel in het hoofd, geen angstige gevoelens of onzekerheid.

Met de MatriXcoaching kan het hoofd ‘opgeruimd’ worden en kan een goede strategie aangeleerd worden hoe om te gaan met informatie. Met MatriX Coaching  leer je kinderen/jongeren HOE te leren op een manier die naadloos bij hen past en ruim je volle hoofden op. Blijvend. Zodra ze namelijk door hebben hoe het werkt, kunnen ze het zelf altijd en overal toepassen.

De MatriXmethode zet ik in bij het:

Voordelen van de MatriXMethode zijn.

  • De trajecten zijn kortdurend.
  • Geschikt voor kinderen, jongeren en volwassenen.
  • Je hoeft niet over je probleem te praten.
  • Je hoeft niet je trauma of angst opnieuw te herbeleven.
  • Je krijgt de regie over je eigen hoofd, angst of emoties.

Wat is de MatriXMethode?
In het onderstaande filmpje zie je een korte uitleg.

Hoe werkt de MatriXMethode?
De MatriXMethode werkt met de kracht van verbeelding.

In ons hoofd bevinden zich, medisch gezien, alleen maar hersenen.

Toch hebben we als mens ook een denkbeeldige weergave van allerlei processen die zich in ons hoofd afspelen. Daar hebben we alleen maar zelf een voorstelling van en zijn we alleen maar zelf in staat daar iets in te vervangen en te veranderen.

We leren door de informatie op te slaan in ons denkbeeldige hoofd. Het wordt dan onthouden.

Wanneer we de informatie wel zien maar niet bewust opslaan in ons lange termijn geheugen, denkbeeldig dus, zijn we het zo weer kwijt. Het wordt niet onthouden, niet goed geautomatiseerd.

Emoties, trauma’s en angsten worden opgeslagen in je hersenen in je lange termijn geheugen. Een trauma of angst wordt vaak als negatief ervaren, waardoor je belemmerd kunt worden in je doen en laten. Door middel van de juiste begeleiding en vragen kun je een fragment van je angst of trauma naar boven halen naar je werkgeheugen. In je werkgeheugen kun je de lading eraf halen het beeld veranderen en het opnieuw opslaan in je lange termijn geheugen als iets positiefs of neutraals.

Benieuwd of de MatriXMethode iets voor jou is?
Mail naar info@liefdevolcoaching.nl

MatriXmethode - Binnen één gesprek gedoe tussen de oren oplossen